top of page

alles over de lekkerste pokebowls 

Ben jij ook zo dol op pokebowls en bubbletea of alles wat aziatisch is? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Sindskort is er in heel Noord Holland Boba & Poke geopend. Je kan dus met gemak een pokebowl of bubbletea online bestellen in Krommenie of Uithoorn (we bezorgen in noord holland) of langskomen in onze vestigingen. 
 
En zoals het hoort worden onze pokebowls en bubbleteas alleen met verse ingredienten voor je neus bereid. Laat je verrassen door onze verkoelende drankjes met boba's.

Wat zijn boba's nou precies? 

Boba's zijn de bolletjes die je in de bubbletea vind, ze worden veelal gemaakt van tapioca of gevuld met siroop voor extra smaakbeleving. 

Hoe moet ik een bubbletea drinken?
Wij hebben het al helemaal voor je uitgedacht! Doordat het rietje groter is passen de bolletjes er makkelijk doorheen (rustig drinken!) zodat het voor jou 100% genieten is.

 

Wat is een pokebowl?
Een pokebowl is een aziatisch, van oorsprong hawaiaanse lekkernij. Het is een kom rijst gevuld met de heerlijkste ingredienten. Je kunt kiezen of je verse mango of tonijn in je pokebowl wilt, of je avocado er doorheen gemixt wilt en je favoriete saus met nog wat extra toppings. Je kunt hem dus helemaal zelf samenstellen, dus wie weet komt jouw favoriete pokebowl wel in ons menu!

Wil je meer weten? Kom dan vooral langs in onze vestigingen of bestel online en laat je verrassen. We doen alles veilig en op afstand en kunnen razendsnel bezorgen. Ervaar het zelf!

bottom of page